Οι αθλιότητες της ΝΔ και τα πιο άθλια ψέματα του Σκέρτσου για την αριστερά, δεν θα τη σώσει από την οργή των εργατών και της νεολαίας!

 Τα ψέματα της ΝΔ ότι οι αντίπαλοι της στην αριστερά χαϊδεύουν τους χρυσαυγίτες για να τους ψηφίσουνε στις εκλογές έρχονται να προστεθούν σε όλα τα άλλα που απελπισμένα εκτοξεύουν στην πορεία προς τις κάλπες προκειμένου να ξεχαστούν τα εγκλήματα τους και να κρατηθούν στην κυβέρνηση.  Μια κυβέρνηση που με τη λύσσα της υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων οδήγησε στο έγκλημα των Τεμπών. Μια κυβέρνηση που ξαναέφερε τους μηχανισμούς της ΚΥΠ/ΕΥΠ στο προσκήνιο με το σκάνδαλο των υποκλοπών. Μια κυβέρνηση διαπλεκόμενη με τα πιο βρόμικα σεξιστικά κυκλώματα των βιαστών της αστυνομίας και της «καλής κοινωνίας».

Χρειάζεται τόνους υποκρισίας από ένα κόμμα σαν τη ΝΔ να εγκαλεί την αριστερά ότι ανέχεται  τους ναζί του Κασιδιάρη. Μόλις χθες ο Σαμαράς με το ρατσιστικό του παραλήρημα κατά των μεταναστών και των ΛΟΑΤΚΙ μας θύμισε πως η κυβέρνηση του το 2012 υλοποιώντας το δόγμα της “ανακατάληψης των πόλεων από τους λαθρομετανάστες” άνοιξε τη πόρτα για να εμφανιστούν στο δρόμο τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής ενώ η ΕΛΑΣ τους κάλυπτε και παράλληλα προχωρούσε στις δικές της επιχειρήσεις σκούπα κατά των μεταναστών.

Χρειάζεται απύθμενο θράσος να πιάνουν στο στόμα τους την Μάγδα Φύσσα , εκπρόσωποι της ποιο ρατσιστικής και σεξιστικής κυβέρνησης   της  ΝΔ σαν τον Σκέρτσο. Με την πολιτική τους έστρωσαν το έδαφος για τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν και άνοιξαν το δρόμο για την πορεία της Χρυσής Αυγής από το περιθώριο στη Βουλή όπου ο Μπαλτάκος συνομιλούσε με το Κασιδιάρη για την στήριξη των αντεργατικών νομοσχεδίων τους για να επιβάλουν τα μνημόνια.

Είναι πρόκληση να μας κουνάνε το δάκτυλο και να  ενεργοποιούν την άθλια θεωρία των δύο άκρων για να ανακόψουν το αντισυστημικό ρεύμα  της εργατιάς και της νεολαίας, τον κόσμο που ξεσηκώθηκε ενάντια στις φονικές ιδιωτικοποιήσεις που οδήγησαν στο έγκλημα στα Τέμπη, ενάντια στη δολοφονική διαχείριση της πανδημίας, ενάντια στην κυβέρνηση των σεξιστών και των πλούσιων εκ(βιαστών),των Λιγνάδηδων.

Τους ναζί της Χρυσής Αυγής δεν τους διέλυσε η ΝΔ. Χρόνια κράταγαν στα συρτάρια των υπουργείων αντί  να στείλουν στον εισαγγελέα τις καταγγελίες για τη δράση των ταγμάτων εφόδου  της ΧΑ. Μόνο με την αντιφασιστική έκρηξη που ακολούθησε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αναγκάστηκαν να το κάνουν.                                                                                              

Η κυβέρνηση της ΝΔ, του φράχτη στον ΄Εβρο, που πνίγει πρόσφυγες στο Αιγαίο είναι ο τροφοδότης των φασιστών ακόμη και τώρα που τους τσάκισε το αντιφασιστικό κίνημα. Κανένα ψέμα δεν θα εμποδίσει την αντισυστημική οργή, όπως βγήκε στη μεγάλη Πανεργατική Απεργία στις 8 Μάρτη, να τους μαυρίσει στις κάλπες στις 21 Μάη και να τους κάνει παρελθόν.

Όλοι, όλες και όλα, με τους εργάτες και τις εργάτριες μπροστά, χέρι-χέρι με τους μετανάστες/στριες και με τα  φοιτητά (που τόσο εξαγριώνει τον ομοφοβικό Σαμαρά η χρήση αυτής της λέξης από τους σπουδαστές της Τέχνης), ο κόσμος που πλαισίωσε την ΚΕΕΡΦΑ και τις αντιφασιστικές κινήσεις έχουμε να στηρίξουμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αυτές τις εκλογές, γιατί χωρίς ναι μεν αλλά θέλει να γκρεμίσει τους φράχτες, να τσακίσει τους φασίστες και να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία όπου θα κάνουν κουμάντο οι άνθρωποι του μόχθου.

Πέτρος Κωνσταντίνου,
συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, υποψήφιος στην Α Αθήνας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ,
Κατερίνα Θωίδου,
συντονιστικό ΚΕΕΡΦΑ  δημοτική σύμβουλος στη Νίκαια, υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Β Πειραιά
Δημήτρης Ζώτος,
συντονιστικό ΚΕΕΡΦΑ, πολιτική αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής, υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Α Αθήνας