Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γιαννιτσά

Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή 25 συντρόφων και συντροφισσών έγινε η εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέλλας για τις εκλογές, στα Γιαννιτσά την Κυριακή το πρωί, στις 7-5-023. Την εκδήλωση συντόνισε από την τοπική ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Μάκης Γεροντίδης ενώ οι ομιλητές που ανέπτυξαν τις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν η υποψήφια βουλευτής Πέλλας Ιωάννα Κατλαμούση και ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσ/νίκης Γιάννης Λαθήρας.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν η αναφορά στον σύντροφο Γιώργο Ασκητή από την Αραβησσό Πέλλας, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας πριν ένα χρόνο. Οι ομιλητές ανέπτυξαν με πολύ καθαρό και κατανοητό λόγο το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών στις 21 Μάη και την ανάγκη για να βγει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πιο δυνατή μετά τις εκλογές, τόσο σε αριθμό ψήφων όσο κυρίως σε δυνάμωμα των γραμμών της με νέα μέλη. Τονίστηκαν οι δύο επιλογές που ανοίγουν μπροστά στις εκλογές που είναι πρώτα να γκρεμίσουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και σε συνέχεια, να κάνουμε την ανατροπή της, αφετηρία για συνολικότερη ανατροπή και να ξηλώνουμε το καταστροφικό σύστημα του κέρδους. Χρειαζόμαστε την αριστερά που αγωνίζεται ώστε η εργατική τάξη να επιβάλει εδώ και τώρα το δίκιο της, με τις δικές της δυνάμεις και το δικό της πρόγραμμα ανατροπής, κόντρα στις λογικές της ανάθεσης και στις αυταπάτες του κοινοβουλευτικού δρόμου.

Ακολούθησε ουσιαστική συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις και στο τέλος δώσαμε ραντεβού για τις επόμενες κινήσεις μας στο μικρό διάστημα που απομένει, να πάμε στις γειτονιές, στα σπίτια, σε φίλους και γνωστούς, να δώσουμε και τη μάχη του ψηφοδελτίου χέρι με χέρι. Γιατί, κάθε ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ένα πραγματικό βόλι στην καρδιά του κτήνους, του καπιταλισμού. https://www.facebook.com/photo?fbid=627165026119716&set=pcb.627165062786379