Εκδήλωση ΣΕΚ Πάτρας 6 Μάη

 

Με μια πολύ δυνατή και ζωντανή συζήτηση, γεμάτη από τις εικόνες, την οργή και τα ερωτήματα, που βάζουν οι εκρηκτικές συνθήκες, που διεξάγεται η προεκλογική περίοδος, έγινε η εκδήλωση του ΣΕΚ στην Πάτρα.

 

Στην συζήτηση συμμετείχαν εργαζόμενοι από τον ιδιωτικό τομέα, απ' τα ΕΛΤΑ, φοιτητές, εκπαιδευτικοί , υγειονομικοί από το ΠΓΝΠ στο Ρίο, τον Αγ Ανδρέα και την ιδιωτική υγεία.

 

Πολύ βοηθητικές οι τοποθετήσεις, για την κατάσταση που έχουν φέρει τις δημόσιες υπηρεσίες οι πολιτικές των ιδιωτικοποιήσεων εργαζομένου από τα ΕΛΤΑ, αλλά και εργαζόμενης από το πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

 

Την εισήγηση έκανε ο Πέτρος Κωνσταντίνου εκ μέρους της ΚΕ του ΣΕΚ

 

Στην συζήτηση συμμετείχαν και χαιρέτησαν οι υποψήφιοι του ΣΕΚ με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αχαΐα, Αγγελόπουλος Γιάννης και Μπελιάς Δημήτρης 

 

Το μήνυμα της συζήτησης ήταν ξεκάθαρο. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να μαυρίσουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.Άλλωστε το μαύρο στον Μητσοτάκη, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δε το ανακάλυψε στην προεκλογική περίοδο, το πάλεψε όλα αυτά τα χρόνια στο δρόμο και στους αγώνες, όταν άλλα κομμάτια της αριστεράς, αρνούνταν πεισματικά ή και ήταν αντίθετα στο αίτημα να πέσει ο Μητσοτάκης.

 

Γιατί τα ιλουστρασιόν προγράμματα και οι υποσχέσεις όσο φιλολαϊκές και να ακούγονται δεν απαντάνε στο ποιος και πώς θα τα υλοποιήσει όταν οι καπιταλιστές και η ΕΕ όχι μόνο θα τα αρνηθούν, αλλά ετοιμάζουν ήδη το δικό τους ματωμένο πρόγραμμα των δημοσιονομικών πλεονασμάτων

 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν καμώνεται το σωτήρα. Οι αγώνες μας οπλισμένοι με την αντικαπιταλιστική στρατηγική και τον εργατικό έλεγχο παντού, είναι η μόνη εναλλακτική.

 

Ήταν αυτή η δύναμη που στήριξε όλα αυτά τα χρόνια τους αγώνες μας, πέρα από τα ασφυκτικά όρια των αρνητικών συσχετισμών, που τους περιόριζαν, άλλα κομμάτια της αριστεράς.

 

Είναι η δύναμη, που μπορεί να στηρίξει και τους σκληρούς αγώνες με διάρκεια, που χρειαζόμαστε, την επόμενη μέρα της κάλπης.

 

Για αυτό οργανωθείτε στο ΣΕΚ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Για αυτό στις 21 Μάη χρήσιμη ψήφος είναι η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. https://www.facebook.com/photo?fbid=229579019716740&set=pcb.229590023048973