Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την ελπίδα της ανατροπής, για να κλείσουμε το δρόμο στον Κασιδιάρη!

Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την ελπίδα της ανατροπής, για να κλείσουμε το δρόμο στον Κασιδιάρη!

Η δύναμη που μπορεί να τσακίσει ξανά την φασιστική απειλή δεν βρίσκεται στη Βουλή με τις νομοθετικές ρυθμίσεις του Βορίδη που εξισώνουν το φασισμό με την αριστερά της ανατροπής του συστήματος, ούτε στους δικαστές του Αρείου Πάγου αλλά στην ίδια δύναμη του αντιφασιστικού κινήματος που στις 22/10/2020 με απεργία πλημμύρισε την Λ.Αλεξάνδρας έξω από το Εφετείο επιβάλλοντας την καταδίκη των νεοναζί ως εγκληματική οργάνωση. Η εργατική τάξη και η νεολαία μπορεί να τους τσακίσει και όχι οι δικαστές του Αρείου Πάγου που τους κάλυπταν χρόνια. Τώρα εμφανίζεται ένας πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να παίζει το ρόλο αχυρανθρώπου για να κατέβει "νόμιμα" το φασιστικό μόρφωμα Κασιδιάρη.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η αντικαπιταλιστική αριστερά, πρωτοστάτησε στη μάχη ενάντια στους φασίστες δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και του Σαχζ'ατ Λουκμάν, με το ΣΕΚ και την ΚΕΕΡΦΑ να βάζουν την προτεραιότητα της πάλης ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή έγκαιρα, πολύ πριν οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής βγάλουν τα τάγματα εφόδου στον Άγιο Παντελεήμονα και τη Νίκαια και μπουν στη Βουλή το 2012. Ταυτόχρονα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έβαλε την εναλλακτική της ανατροπής του συστήματος του κέρδους, της διαγραφής του χρέους, της αλληλεγγύης στους μετανάστες και τα ανοιχτά σύνορα. Του αγώνα για μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι και οι ανάγκες τους θα είναι πάνω από τα κέρδη και κουμάντο θα κάνουν οι εργάτες και οι εργάτριες, συλλογικά και δημοκρατικά θα αποφασίζουν για όλα.

Και στη σημερινή συγκυρία πολυκρίσης του συστήματος, η πάλη για την ανατροπή της κυβέρνησης της ΝΔ, της κυβέρνηση της φτώχειας, της ακρίβειας, του ρατσισμού, του σεξισμού, των καταστροφών και των δολοφονιών από τα Τέμπη μέχρι το Αιγαίο χρειάζεται να πάει χέρι-χέρι με τη σύγκρουση με το ρατσισμό, τους φράχτες και τα κλειστά σύνορα που ανοίγουν το δρόμο στους φασίστες.

Στη φυλακή οι φασίστες! Αυτό μπορεί να το επιβάλει ξανά ο ανυποχώρητος αντιφασιστικός αγώνας ενώνοντας όλη την εργατική τάξη, τη νεολαία και τις οργανώσεις της.

Το ΣΕΚ σας καλεί να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη και στις εκλογές,με την στήριξη και την ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ,όπως την δώσαμε στις γειτονιές, τους εργασιακούς χώρους,τα πανεπιστήμια και τα σχολεία για να φτάσουμε στη νίκη στις 20 Οκτώβρη του 2020.

Συνεχίζουμε τους αγώνες ενάντια στο φασισμό που δώσαμε μαζί, στηρίζουμε ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ!