Ανακοίνωση του ΣΕΚ: Οι απεργίες μας είναι πιο δυνατές από τους Χατζηδάκηδες - Εμπρός για νέα Πανεργατική 16 Ιούνη

Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα 11 Ιούνη

Οι απεργίες μας είναι πιο δυνατές από τους Χατζηδάκηδες

Εμπρός για νέα Πανεργατική απεργία 16 Ιούνη

Απολύστε τον Μητσοτάκη - Μονιμοποιήστε τους εργάτες

Πανεργατική-σεισμός ήταν η απεργία στις 10 Ιούνη. Ενάντια στον Χατζηδάκη, ενάντια στο χτύπημα του συνδικαλισμού και του οχτάωρου, αποδείξαμε ότι «Δυνατός εργάτης είναι ο οργανωμένος εργάτης». Οι απεργοί πάγωσαν τις συγκοινωνίες, τις τράπεζες, τα πάντα και πλημμύρισαν τους δρόμους σε κάθε πόλη.

Έτσι θα συνεχίσουμε.

Στις 16 Ιούνη απεργούν τα νοσοκομεία ενάντια στα σχέδια για διάλυση του ΕΣΥ. Μετά την επιτυχία της απεργίας στις 10 Ιούνη, η 16 Ιούνη πρέπει να γίνει νέα πανεργατική σύμφωνα με την πρότασητου Συντονισμού Εργατικής Αντίστασης που ζητούσε από την αρχή κλιμάκωση με νέα πανεργατική. Ανοίγει ο δρόμος για να κάνουμε πράξη το σύνθημα «Στοπ στον Χατζηδάκη, απολύστε τονΜητσοτάκη». Εμπρός να τσακίσουμε και τα σχέδια του Κικίλια και το νομοσχέδιο Χατζηδάκη και όλη την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

• Παλεύουμε για να τελειώνουμε και με την κυβέρνηση της δεξιάς και με το σύστημα της πανδημίας, της κρίσης και του πολέμου.

• Αγωνιζόμαστε να χτίσουμε εργατική εναλλακτική απέναντι στον καπιταλισμό που βάζει τα κέρδη πάνω από τις ζωές μας.

• Δηλώστε συμμετοχή στο διήμερο του Μαρξισμού στις 10-11 Ιούλη στη Γεωπονική για να παλέψουμε μαζί γι’ αυτήν την εναλλακτική.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ 16/6 9ΠΜ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΗ 5ΜΜ - ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ