22/10/20 - Οι ναζί της Χρυσής Αυγής στη φυλακή, ώρα να ξηλωθούν όσοι τους κάλυπταν!

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ Τ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ


Οι ναζί της Χρυσής Αυγής στη φυλακή, ώρα να ξηλωθούν όσοι τους κάλυπταν!

Η απόφαση του δικαστηρίου να στείλει φυλακή 38 από τους 57 καταδικασθέντες για διεύθυνση και ένταξη στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή είναι μια νίκη για το αντιφασιστικό κίνημα στην Ελλάδα και διεθνώς. Το μήνυμα στην Ευρώπη είναι πουθενά δεν χωράνε φασιστικά και ακροδεξιά κόμματα και η θέση του είναι στη φυλακή και μόνο.
Το αντιφασιστικό κίνημα με την πολιτική αγωγή μέσα στο δικαστήριο ήταν η ασπίδα για τους γονείς του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, την Μάδα Φύσσα και τον Χαντίμ Χουσείν, για τα εκατοντάδες θύματα που δέχτηκαν δολοφονικές επιθέσεις όπως τους μετανάστες, τους συνδικαλιστές, τους κομμουνιστές, τους αριστερούς, τους αγωνιστές των κινημάτων.
Η ΚΕΕΡΦΑ χαιρετίζει αυτή την μεγάλη νίκη, αποτέλεσμα της μεγάλης μάχης που δώσαμε όλοι και όλες μαζί , με την αποφασιστική απεργιακή δράση των συνδικάτων, τα μαζικά μαχητικά συλλαλητήρια, απαιτώντας να πάνε φυλακή και να μην πέσει ξανά το πέπλο της ατιμωρησίας για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής.

Για το πολιτικό σύστημα που είχε αφήσει όλα τα περιθώρια για την ασύδοτη δράση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής υπάρχουν μεγάλες εκκρεμότητες. Πάνω απ΄ όλα η συνέχιση των ρατσιστικών πολιτικών κατά των προσφύγων και των μεταναστών που στρώνει το δρόμο για την επανεμφάνιση του φασισμού πρέπει να πάρει τέλος αμέσως.

Ακόμη, το ξερίζωμα των απομειναριών της Χρυσής Αυγής σε Δήμους και περιφέρειες χρειάζεται να προχωρήσει άμεσα με την αποπομπή όλων των εγκληματιών και των συνεργατών τους από συμβούλια και τις θέσεις ευθύνης. Οι δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις που έφτιαξε η εγκληματική οργάνωση ΧΑ αποτελούν οργανικό μέρος της και για αυτό δεν μπορούν να έχουν θέση πουθενά.
Άμεσα ζητάμε να αποζημιωθούν τώρα με πρωτοβουλία του ίδιου του κράτους τα θύματα της εγκληματικής οργάνωσης, χρησιμοποιώντας άμεσα την δεσμευμένη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής.
Να λογοδοτήσουν όσοι κάλυπταν την Χρυσή Αυγή. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρυσοχοίδης είναι ένοχος για την βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ κατά του μεγαλειώδους απεργιακού αντιφασιστικού συλλαλητηρίου στις 7 Οκτώβρη έξω από το Εφετείο την ώρα που δεκάδες χιλιάδες άρχισαν να πανηγυρίζουν. Απαιτούμε την παραίτηση του. Και βέβαια τα στελέχη της Αστυνομία που συνεργάστηκαν με τους ναζί της Χρυσής Αυγής χρειάζεται να λογοδοτήσουν.
Η πάλη ενάντια τη φασιστική απειλή συνεχίζεται και ενάντια στα απομεινάρια της Χρυσής Αυγής αλλά και ενάντια στο ακροδεξιό μόρφωμα του Βελόπουλου που στοχοποιεί κάθε τόσο αντιφασίστες. Υπάρχουν φασιστικές επιθέσεις στη Λέσβο, το Τυμπάκι ( “κόμμα” Κασιδιάρη), τον Ασπρόπυργο ξανά.
Η μάχη ενάντια στο φασισμό είναι μάχη ενάντια στο ρατσισμό, για να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και να έρθουν οι πρόσφυγες να ζήσουν ανθρώπινα στις πόλεις και τις γειτονιές μας.
Σας καλούμε να δυναμώσουμε το αντιφασιστικό κίνημα και την ΚΕΕΡΦΑ για να κάνουμε πράξη το ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Νικήσαμε! Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση!