Ευχές και χαιρετιστήρια από όλα τα κινήματα

Σε ένα κόσμο που βυθίζεται στην κρίση, με την εργατική τάξη της Ευρώπης να αντιμετωπίζει τεράστιες επιθέσεις στο βιωτικό της επίπεδο, η αντίσταση των εργατών στην Ελλάδα υπήρξε παράδειγμα για όλους εμάς που παλεύουμε την λιτότητα και τη δικτατορία των αγορών. Φυσικά δεν πρόκειται μόνο για ευρωπαϊκή αντίσταση. Οι αραβικές επαναστάσεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι τα δύο πιο δημοφιλή συνθήματα των Αγανακτισμένων στο ισπανικό κράτος ήταν τα “Όπως στην Ελλάδα: Γενική Απεργία!” και “Όπως στην Αίγυπτο: Επανάσταση!”. Το κίνημα της αγανάκτησης που πλέον έχει απλωθεί σε άλλες χώρες -ιδιαίτερα στις ΗΠΑ- ως κίνημα που αμφισβητεί τις προτεραιότητες της αγοράς, υπέρ μιας πραγματικής δημοκρατίας από τα κάτω, βρίσκεται στο κέντρο της δουλειάς μας στο ισπανικό κράτος. Η ανάγκη να συνδέσουμε αυτό το κίνημα με την οργανωμένη εργατική τάξη είναι ξεκάθαρη για τους σοσιαλιστές. Για εμάς, το παράδειγμα της αντίστασης της εργατικής τάξης στην Ελλάδα και ο ρόλος της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς αποτελούν πηγές μεγάλης έμπνευσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η κυκλοφορία του φύλλου με αριθμό 1000 της Εργατικής Αλληλεγγύης είναι μεγάλο επίτευγμα και παράδειγμα για όλους όσοι παλεύουν να οικοδομήσουν και την αντίσταση και την επαναστατική σοσιαλιστική εναλλακτική.

Aqui comienza la revoluciόn! (Εδώ ξεκινάει η επανάσταση). Α – αντί – αντικαπιταλίστα!

Οργάνωση En Lucha (στο ισπανικό κράτος)


Αλληλεγγύη στο 1000στό φύλλο της Εργατικής Αλληλεγγύης και καλή συνέχεια στον αγώνα της επαναστατικής αριστεράς για την υπεράσπιση των εργαζομένων και του ελληνικού λαού ενάντια στα προγράμματα λιτότητας της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μια ευχή για την Εργατική Αλληλεγγύη: περισσότερη ενότητα της επαναστατικής αριστεράς και της ελληνικής ριζοσπαστικής αριστεράς για τη διαμόρφωση μιας αριστερής αντιπολίτευσης στην κυβερνητική πολιτική.

Φρανσουά Σαμπαντό, NPA (Γαλλία) και 4η Διεθνής


Συγχαρητήρια για το 1000στό τεύχος της Εργατικής Αλληλεγγύης. Εμείς, οι Διεθνείς Σοσιαλιστές του Πακιστάν, είμαστε περήφανοι για τη συνεισφορά σας στον μαζικό ξεσηκωμό της εργατικής τάξης στην Ελλάδα το 2010 και όχι μόνο.

Παλεύουμε και εμείς ενάντια σε μια διεφθαρμένη και αποτυχημένη κοινοβουλευτική δημοκρατία, αγωνιζόμαστε κι εμείς για το χτίσιμο ενός επαναστατικού κόμματος. Μας εμπνέετε για το πώς μια επαναστατική οργάνωση μπορεί να φτάσει από το μικρό μέγεθος σε ένα μέγεθος μικρό αλλά αποτελεσματικό. Λαλ Σαλάμ (Κόκκινο Χαιρετισμό) από τους Διεθνείς Σοσιαλιστές (worldtowinpk.net).

Συντροφικά, Ριάζ Άχμεντ για τους Διεθνείς Σοσιαλιστές (Πακιστάν)


Συλλογικός οργανωτής της πρωτοπορίας της εργατικής τάξης, βήμα όπου ακούγονται οι φωνές των καταπιεσμένων και των ταπεινών της ζωής, πεδίο επεξεργασίας και καλλιέργειας της ιστορικής και ταξικής συνείδησης, ο επαναστατικός τύπος συνέδεσε την πορεία του με τις πιο σημαντικές κοινωνικές και πολιτικές κατακτήσεις της σύγχρονης ιστορίας. Mε αποκορύφωμα την Ρωσική Επανάσταση, ο επαναστατικός τύπος αποτέλεσε τον πυρήνα της επαναστατικής πολιτικής και την διατύπωση της ελπίδας που αντιπροσώπευε για το σύνολο της κοινωνίας η πολιτική και κοινωνική χειραφέτηση των εργαζόμενων και των καταπιεζόμενων μαζών.

Τα 1000 φύλλα της Εργατικής Αλληλεγγύης αποτελούν σπουδαίο επίτευγμα. Είναι η έμπρακτη απόδειξη της αντοχής, της αξίας και της επικαιρότητας των επαναστατικών της ιδεών. Στη σημερινή κρίση οι ιδέες αυτές και οι συνακόλουθες πολιτικές επιλογές δεν απευθύνονται μόνο στην εργατική και πολιτική πρωτοπορία αλλά στο σύνολο της κοινωνίας. Είθε η εμπειρία και η πολιτική οξυδέρκεια της Εργατικής Αλληλεγγύης να συμβάλουν αποφασιστικά στη διαφαινόμενη ανάγκη εξόδου από τον αδιέξοδο καπιταλισμό, σε εθνικό και διεθνές πεδίο, και στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση και αδικία.

Γιώργος Γιαννόπουλος, δημοσιογράφος, εκδότης του περιοδικού ΕΝΕΚΕΝ


Γιορτάζουμε μαζί σας τα χίλια φύλλα της Εργατικής Αλληλεγγύης. Η Εργατική Αλληλεγγύη υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια, ο μπούσουλας για χιλιάδες ακτιβιστές της εργατικής τάξης και της νεολαίας, μέσα και έξω από το κόμμα, ακόμα και έξω από τη Ελλάδα όπως για μας εδώ στη Κύπρο. Ήταν το όπλο με το οποίο αυτός ο κόσμος, αλλά και μείς, μπήκαμε στις μεγάλες μάχες του αντιπολεμικού κινήματος, στις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές εκστρατείες στις απεργίες και τα συλλαλητήρια.

Τα χίλια φύλλα της Εργατικής Αλληλεγγύης αποτελούν μια μεγάλη παράδοση και μια πλούσια παρακαταθήκη για τις ιδέες και τις εμπειρίες του αντικαπιταλιστικού κινήματος ιδιαίτερα χρήσιμη για όλο τον κόσμο που δίνει σήμερα τη κόντρα με τα μνημόνια, τη λιτότητα, τις περικοπές. τις επιθέσεις στις εργατικές κατακτήσεις και τα δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζομένων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όταν οι διάφοροι απολογητές του καπιταλισμού μας απειλούν και στη Κύπρο με νέα μέτρα για να «μην καταντήσουμε όπως την Ελλάδα» εμείς απαντάμε ότι «θα το κάνουμε όπως στην Ελλάδα» και προβάλλουμε περήφανα τα εξώφυλλα της Εργατικής Αλληλεγγύης. Καλή συνέχεια συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ντίνος Αγιομαμίτης, Εργατική Δημοκρατία


Αγαπητοί φίλοι, η έκδοση του χιλιοστού  φύλου της «εργατικής αλληλεγγύης» βρίσκει το λαό μας αντιμέτωπο με την καθολική επίθεση του κεφαλαίου σε βάρος του.

Κυβέρνηση και Τρόικα λεηλατούν το εισόδημα μας, ξεθεμελιώνουν τα δικαιώματα μας, ξεπουλάνε το δημόσιο πλούτο. Οδηγούν καθημερινά όλο και περισσότερους στην  ανεργία, τη φτώχεια, την πείνα, την εξαθλίωση. Τρομοκρατούν, εκβιάζουν , συκοφαντούν.

Αυτή η  καθολική επίθεση απαιτεί καθολική απάντηση. Με κοινούς  αγώνες να ανατρέψουμε αυτές τις βάρβαρες πολιτικές και εκείνους που τις προωθούν. Όπλα μας στους αγώνες μας να γίνουν η λαϊκή οργάνωση, η ενότητα και η αλληλεγγύη.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη.

Χρήστος Κορτζίδης, Δήμαρχος  Ελληνικού-Αργυρούπολης


Η Εργατική Αλληλεγγύη είναι μια εφημερίδα αντικαπιταλιστική που παλεύει ενάντια στο ρατσισμό και τον φασισμό. Στην ΕΑ βρίσκει κανείς τα απαραίτητα επιχειρήματα για να αποδομήσει την διαστρεβλωμένη εικόνα που προβάλλεται και καλλιεργείται συστηματικά από τα ΜΜΕ για να μας διασπάσουν ως εργαζόμενους ή για να σπείρουν την ηττοπάθεια.

Πέρα από την πολιτική επικαιρότητα υπογραμμίζει και νέα σημαντικά τα οποία συχνά τα βρίσκουμε στα ψιλά γράμματα άλλων εφημερίδων ή δεν τα βρίσκουμε καθόλου. Φέτος ειδικά, οι απευθείας ανταποκρίσεις από όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα από τις χώρες της Βόρειας Αφρικής ήταν πολύ χρήσιμες ώστε να μπορούμε να σχηματίσουμε καλύτερη εικόνα των εξελίξεων και των επαναστατικών διεργασιών που γίνονταν και συνεχίζουν να γίνονται εκεί. Επίσης, μας ενημερώνει για τους αγώνες και τις νίκες όλων των εργαζόμενων στην Ελλάδα και βέβαια για τις μάχες που δίνουν οι μετανάστες.

Να την στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί μπορεί να γίνει η φωνή του κάθε ένα από μας που παλεύει. Xρόνια της πολλά!

Μαγιορό, Ένωση Μεταναστών Εργατών


Εργατική Αλληλεγγύη,

Πριν μερικά χρόνια, στα 750 φύλλα, σου ευχήθηκα να τα χιλιάσεις. Σήμερα η ευχή μου εκείνη, όπως και πολλών ακόμη έγινε πραγματικότητα.

Το μόνο που αλλάζει και μάλιστα δραματικά, είναι η κατάσταση στον Τύπο σήμερα. Δυστυχώς η κρίση στους εργαζόμενους των media, ακολουθεί την ολισθηρή πορεία του συνόλου των Ελλήνων εργαζομένων. Σ’ αυτή λοιπόν την δύσκολη και αντιφατική εποχή που διάγουμε, στην κρίση αξιών που βιώνουμε, στην αναλγησία και προδοσία των πολιτικών μας, που εξακολουθούν να μας τάζουν γεφύρια γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν ποτάμια, ο ρόλος σου είναι σημαντικός. Βγαίνουμε από μία πολύ άσχημη χρονιά για να μπούμε σε λίγες ώρες, σε μια νέα δεκαετία, στην πλέον δύσκολη χρονιά των νεώτερων χρόνων της ιστορίας μας.

Ο μοναδικός τρόπος να αντισταθούμε είναι η ανθρώπινη αλληλεγγύη και μάλιστα η  «εργατική».

Ο ρόλος που καλείσαι πλέον να παίξεις  δεν είναι μόνο σημαντικός, είναι  απαραίτητος για  την πορεία του  λαού μας. Σου εύχομαι από καρδιάς να σε ακούω να σε διαλαλούν, σε όλη την νέα δεκαετία που αρχίζει, στις συγκεντρώσεις, στις πορείες και να σε βλέπω να «κρέμεσαι» σε κάθε περίπτερο και κιόσκι τύπου.

Επίσης, τα χρόνια πολλά σε όλους τους συναδέλφους που σε σχεδιάζουν, σε υλοποιούν και σε διανέμουν.

Συντροφικά, Κώστας  Σπανόπουλος


Η Εργατική Αλληλεγγύη είναι η εφημερίδα  των εργατών. Απλή, κατανοητή, μακριά από βαρύγδουπες αναλύσεις. Αναγνώστες από εργατικούς χώρους, όπως τη γαλακτοβιομηχανία Ροδόπη, την ιστορική καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ μάς λένε ότι είναι απλή και καταλαβαίνουμε αυτά που γράφει και θέλει να πει. Και η Εργατική Αλληλεγγύη έχει να πει πράγματα στους εργαζόμενους.

Έχει να πει και να ξεκαθαρίσει στους εργαζόμενους, με τα άρθρα για την οικονομία ότι η κρίση που διανύουμε είναι κρίση του καπιταλισμού. Έχει να εξηγήσει ότι το οικονομικό σύστημα στο οποίο ζούμε το μόνο που έχει να προσφέρει στην ανθρωπότητα πλέον είναι φτώχια, ανεργία, εξαθλίωση, πολέμους, πείνες, λιμούς, καταστροφή του περιβάλλοντος, ρατσισμούς, διακρίσεις και ο κατάλογος είναι πολύ μακρύς. Έχει να πει στους εργαζόμενους ότι ο μόνος που μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα από τα δεινά αυτού του οικονομικού και κοινωνικού συστήματος είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Είναι η οργανωμένη εργατική τάξη που όταν μπει σε κίνηση είναι ικανή να μην αφήσει πέτρα πάνω στην πέτρα γκρεμίζοντας το παλιό και στη θέση του να χτίσει το καινούργιο που θα είναι βασισμένο στην αλληλεγγύη της εργατικής τάξης και στις ανάγκες των πολλών. Στις ανάγκες των απλών ανθρώπων που παράγουν όλο τον πλούτο της κοινωνίας αλλά δεν τον ελέγχουν. Έτσι η Εργατική Αλληλεγγύη που είναι η εφημερίδα των εργαζομένων και των πιο προχωρημένων κομματιών των αντικαπιταλιστών εργατών έχει να μιλήσει για τον εργατικό έλεγχο και για εργατική εξουσία εδώ και τώρα και όχι τη δευτέρα παρουσία, όπως προβάλλουν άλλες πτέρυγες της αριστεράς.

Επίσης η εφημερίδα των εργατών έχει να ξεκαθαρίσει και να αναδείξει ιστορικά σημεία του εργατικού κινήματος που ενδεχομένως έχουν θαφτεί ή έχουν παραποιηθεί από την αστική ή αντικομμουνιστική προπαγάνδα και όχι μόνο... Τέλος, έχει να ξεκαθαρίσει, να θυμίζει, να προτάσσει το ταξικό αντί το εθνικό, να μιλάει για τον διεθνισμό, να δίνει τη μάχη για το ρατσισμό, την φασιστική απειλή και κυρίως να ενώνει όλους τους εργαζόμενους και τους απλούς ανθρώπους απέναντι στον καπιταλισμό, τους καπιταλιστές και κάθε είδους δυνάστες.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η Εργατική Αλληλεγγύη θα συνεχίσει  να βγαίνει και μαζί θα γιορτάσουμε πολλές ακόμη  χιλιάδες.

Χρόνια πολλά λοιπόν Εργατική Αλλη­λεγγύη, έγινες ήδη 20 χρονών. Σου εύχομαι να τα εκατοστίσεις και να συνεχίσεις πιο δυνατή, πιο ακμαία, πιο επαναστατική στους γοητευτικούς καιρούς που διανύουμε.

Τζεμαλί Μηλιαζίμ, δάσκαλος, Κομοτηνή


Ιδιαίτερο ηθικό και πολιτικό στήριγμα αποτέλεσε η εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη για μας τους Μακεδόνες, που ύστερα από δεκαετίες αναγκαστικής σιωπής τολμήσαμε να δηλώσουμε την ύπαρξή μας και να καταγγείλουμε την ρατσιστική αντιμετώπισή μας από το ελλαδικό αντιδραστικό κατεστημένο.

Η πρώτη επαφή μας έγινε τη δύσκολη περίοδο της εθνικιστικής έξαρσης, λόγω της αναζωπύρωσης του Μακεδονικού, το 1992. Εκείνη την περίοδο που ακόμα και το ΚΚΕ μάς είχε απαρνηθεί, αν και μας είχε αναγνωρίσει και μας είχε χρησιμοποιήσει δίνοντάς μας απατηλές υποσχέσεις, η Εργατική Αλληλεγγύη και η Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση που την εξέδιδε, μας στήριξαν τολμηρά και αποφασιστικά.

Δημοσίευσε άρθρα και ρεπορτάζ σχετικά με το Μακεδονικό με τα οποία αποκάλυψε την αποικιοκρατική και ρατσιστική συμπεριφορά της ελλαδικής ολιγαρχίας σε βάρος της μακεδονικής κοινότητας. Εμείς με τη σειρά μας διακινήσαμε την εφημερίδα στην περιοχή μας και αναδημοσιεύσαμε πολλά άρθρα της στην εφημερίδα μας. Αυτό μας βοήθησε στο να δείξουμε στον κόσμο μας, ότι παρά την προδοτική στάση του ΚΚΕ απέναντί μας, υπάρχει ένα κομμάτι της ριζοσπαστικής ελληνικής αριστεράς που παρά τις αντίξοες συνθήκες είναι συνεπές απέναντί μας και μας συμπαραστέκεται.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας συμμετείχαμε ως μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη που στήθηκε κατά των συντελεστών και διακινητών του βιβλίου “Η Κρίση στα Βαλκάνια, το Μακεδονικό και η εργατική τάξης” και με την παρουσία μας δείξαμε ότι η ύπαρξή μας και οι διώξεις εναντίον μας δεν αποτελούν ψευδή είδηση, αλλά πραγματικότητα. Η συνέχιση της έκδοσης μας δίνει ελπίδα για την ανατροπή της σημερινής ξέφρενης ολιγαρχικής και αντιδραστικής πολιτικής.

Τραϊανός Πασόης, Ιδρυτικό μέλος της Μακεδονικής Κίνησης Βαλκανικής Ευημερίας


Οι καιροί είναι χαλεποί. Η διεθνής κρίση μαστίζει τις ανθρώπινες κοινωνίες μας. Το κόστος επιβάλλεται στους πολλούς.

Ο οικονομικός πόλεμος είναι γενικευμένος. Ποιός θα νικήσει; Η Αγορά ή η Κοινωνική Συνοχή και Αλληλεγγύη; Το στοίχημα, λοιπόν, μπήκε. Μένει να το απαντήσουμε.

Όταν λοιπόν μαζί με άλλους συναγωνιστές και συναγωνίστριες δίναμε την μάχη στην Γένοβα, στην Πράγα, στο Παρίσι, στην Αθήνα, στην Κωνσταντινούπολη, αντιστεκόμενοι σ’ αυτή την άθλια, απάνθρωπη και αφύσικη παγκοσμιοποιημένη διαχείριση του φυσικού πλούτου και του ανθρώπινου μόχθου.

Όταν λέγαμε πάλι όλοι μαζί «Όχι στον Πόλεμο», του οποίου τα αποτελέσματα είναι, όπως προβλέπαμε, τραγικά π.χ. στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και αλλού.

Όταν συναντιόμασταν και στις καθημερινές αντιστάσεις αρνούμενοι την υποταγή στην Αγορά. Τότε είχαμε ένα σύνθημα: «ο άνθρωπος πάνω από τα κέρδη».

Και είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Η ίδια η Φύση μάς το θυμίζει. Κι αυτή αμύνεται στην συντονισμένη επίθεση σε βάρος της από τις Αγορές, πολλές φορές μάλιστα χρησιμοποιούμενη και η ίδια σαν πρόσχημα κέρδους.

Ο αγώνας θά’ ναι σκληρός και χρειάζεται επιμονή, υπομονή και άρνηση της υποταγής. Αυτός ο αγώνας τώρα ξεκινάει για μια καινούργια κοινωνία, με νέα δεδομένα και κοινωνικές επιλογές.

Η «Εργατική Αλληλεγγύη», διατηρώντας την πολιτική της ταυτότητα, είχε και έχει πάντα την ευαισθησία αλλά και μαεστρία να «ανοίγεται», χωρίς προκαταλήψεις και υποκρισίες σε άλλες ιδεολογίες, απόψεις και κοινωνικές δράσεις, διαφορετικές από τις δικές της. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι έφτασε τα 1000 φύλλα. Και έτσι βοήθησε ουσιαστικά στους κοινούς αγώνες που προανέφερα.

Της εύχομαι να συνεχίσει τον ίδιο τρόπο της έντυπου διαλόγου που προβάλλει και είμαι βέβαιος ότι θα προσθέσει στο ενεργητικό της πολλά ακόμα φύλλα.

Κώστας Διάκος, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, μέλος των Οικολόγων Πράσινων


ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, το μελάνι  της  ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  σε συνδυασμό με τις μάχες της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, έχουν σημαδέψει για πάντα όχι μόνο την τελευταία 10ετία αλλά και εμένα προσωπικά.

Για τη γενιά της αρχής του νέου αιώνα μας, είναι η οριστική αποκάλυψη των πραγματικών, ξένων, κυβερνητών της πατρίδας μας και του κόσμου ολόκληρου. Και για μένα προσωπικά αλλά και για τη γερασμένη γενιά μου, είναι η αρχή μιας νέας ζωής, ποτισμένη από την ελπίδα και την ορμή της νεολαίας μας.

Τα  χρόνια που κύλησαν δεν έφεραν, δυστυχώς, αυτά που ονειρευτήκαμε, όταν γεμίζαμε τις πλατείες και τις γειτονιές μας, με τις σημαίες και τα ταμπούρλα. Ξύπνησαν όμως πολλές κοιμισμένες συνειδήσεις και έσμιξαν πολλούς ανήσυχους πολίτες.

Γι’ αυτό και μόνο έγραψε Ιστορία. Και συνεχίζει να γράφει. Μακάρι οι φυσιολογικές αποστάσεις, τώρα πια, της γερασμένης γενιάς μου να μην απελπίσουν τις νέες δυνάμεις. Και μακάρι αυτές οι νέες δυνάμεις να μην ξεστρατίσουν από τον κύριο στόχο τους που ήταν και είναι πάντα ένας: Να βλέπουμε το δάσος και όχι μόνο το δέντρο..

Στέφανος Ληναίος


Αγαπητοί σύντροφοι,

εκ μέρους του All Together, σοσιαλιστικής οργάνωσης στη Νότια Κορέα, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την κυκλοφορία του 1000στού φύλλου της Εργατικής Αλληλεγής. Ως διεθνιστές σοσιαλιστές καταλαβαίνουμε το σημαντικό ρόλο μιας επαναστατικής εφημερίδας. Είναι τιμή μας να πανηγυρίζουμε αυτό το μεγάλο επαναστατικό κατόρθωμα μαζί σας.

Εσείς που μαζί με το κίνημα στην Ελλάδα παλεύετε για να επιβάλετε τον δημοκρατικό έλεγχο των εργατών και να καταφέρετε μια πραγματική αλλαγή, είστε σημαντική έμπνευση για τους επαναστάτες σοσιαλιστές και τους εργάτες στη Νότια Κορέα.

Ηγετικά στελέχη του All Together θυμούνται πολύ ζωντανά την ενθάρρυνση και τις συμβουλές που ο Πάνος Γκαργκάνας και η Μαρία Στύλλου τούς έδιναν στα μέσα της δεκαετίας του '90. Τους έλεγαν τότε ότι παρότι ήμασταν μια μικρή και παράνομη οργάνωση, θα έρθει κάποια μέρα που θα βρεθούμε στο επίκεντρο μεγάλων αγώνων οργανώντας ανοιχτά και θα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή πλάι πλάι με την εργατική τάξη στους αγώνες ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα, οπότε και οι σοσιαλιστικές ιδέες και η αφοσίωσή μας θα κριθούν στην πράξη.

Τρέφουμε τον υπέρτατο σεβασμό για την εργατική τάξη στην Ελλάδα και για την Εργατική Αλληλεγγύη, για την σταθερότητα και την αφοσίωση στον επαναστατικό σοσιαλισμό. Ευχόμαστε και σε εσάς και στην εργατική τάξη στην Ελλάδα νίκη στον αγώνα για το σοσιαλισμό.

Με αλληλεγγύη, Σι-Τζέι Παρκ, All Together (Νότια Κορέα)