27/4/17 Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Ν.Φιλαδέλφεια
Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Ν.Φιλαδέλφεια, ενάντια στα καταστροφικά για την πόλη επιχειρηματικά σχέδια του μεγαλοκαπιταλιστή Μελισσανίδη και το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθεί να επιβάλει στην περιοχή. 
 
Τη συζήτηση άνοιξαν οι Δ.Κουτσούμπα, Γ.Ράγκος και Α.Χάγιος κι ακολούθησε πλούσια συζήτηση με παρεμβάσεις από μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης, της ΟΡΜΑ, των Οικολόγων Πρασίνων, του Συλλόγου Δασκάλων "Αριστοτέλης", της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και οργανωμένο φίλαθλο της ΑΕΚ.
 
Η εκδήλωση καθόλη τη διάρκειά της δεχόταν επιθέσεις από τραμπούκους που βρίσκονταν έξω από το κτίριο και προκαλούσαν πετώντας πέτρες, σπάζοντας τα τζάμια της εισόδου κλπ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αγωνιστών κι αγωνιστριών. Η προσπάθεια να διαλυθεί η εκδήλωση δεν πέρασε. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε κανονικά και οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες που την παρακολούθησαν, πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της Φιλαδέλφειας με συνθήματα όπως "Η Φιλαδέλφεια ξέρει από προσφυγιά - έξω οι τραμπούκοι από τη γειτονιά", "Η πόλη ανήκει στο λαό κι όχι στο συμφέρον το καπιταλιστικό", "Τέρμα πια στις αυταπάτες - ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες".
 
Δείτε φωτό εδώ
 
Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση εδώ: tinyurl.com/ltdhhhd